Rijscholen in Den Haag

Wat kosten rijlessen in Den Haag

Wil jij binnenkort starten met rijlessen in Den Haag, dan zal je opzoek moeten naar een goede rijschool. Den Haag heeft een groot aanbod aan rijscholen, waardoor het moeilijk kan zijn om een goed doordachte keuze te maken. Wanneer je een goede keuze wilt maken is het verstandig om te kijken naar de slagingspercentage van de rijschool, de lesduur en de hoeveelheid lessen per week, maar ook om te kijken naar aanvullende voorwaarden. Je kunt daarom bijvoorbeeld de volgende vragen stellen.

  • Kun je een gemiste les inhalen?
  • Kun je rijden in een aangepaste auto?
  • Gaat de rijinstructeur mee naar het examen?
  • Wat gebeurt er als de rijinstructeur een keer niet kan?

 

Rijscholen in Den Haag

Kosten rijlessen in Den Haag
Natuurlijk wil je graag een rijschool kiezen in Den Haag, die voldoende kwaliteit kan bieden, maar ook het kostenplaatje is niet geheel onbelangrijk. Gemiddeld kost een rijles van 60 minuten voor je rijbewijs B in Den Haag €50,00. De gemiddelde prijs per les kan goedkoper uitvallen, wanneer je kiest voor een aantrekkelijk pakket of voor een rijschool binnen Den Haag die een mooie welkomstaanbieding heeft.

CBR
Wanneer je rijinstructeur vindt dat je klaar bent voor je praktijkexamen dan wordt je aangemeld bij het CBR in Rijswijk om daar je examen te komen afleggen.

Ander rijbewijs halen?
Niet alleen je rijbewijs B, het rijbewijs voor het rijden in een personenauto, maar ook het rijbewijs voor bijvoorbeeld de motor of vrachtwagen kun je in Den Haag halen.
De verschillende rijscholen kunnen je meer informatie verstrekken.

Rijles Den Haag

Laatste nieuws & blogs

student

Bespaartips voor studenten

Het leven van een student is allerminst goedkoop! Dit komt onder meer door de afschaffing van de studiefinanciering enkele jaren geleden. Met de afschaffing van...

auto-kopen

Wat te doen na de aankoop van je eerste auto?

Sta je op het punt om een nieuwe auto te kopen? Bij de aanschaf van een nieuwe auto dien je met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Denk bijvoorb...