Rijschool Groningen

Wat kosten rijlessen in Groningen

Wanneer je binnenkort wil starten met rijlessen in Groningen, dan kun je de keuze maken uit tientallen rijscholen. Natuurlijk wil jij de beste rijschool kiezen, maar wat is de beste keus. Kijk goed naar je eigen wensen en ga dan opzoek naar een rijschool die aan deze wensen kan voldoen. Daarnaast is het goed om het slagingspercentage van de rijscholen in Groningen met elkaar te vergelijken.

 

Rijschool Groningen

Bekijk ook

Kosten rijles
Wanneer je opzoek bent naar een rijschool in Groningen, dan is het verstandig om ook te kijken naar de totale kosten. De prijs van een les kan per rijschool sterk verschillen. Dit heeft onder anderen te maken met de tijdsduur van een les. Gemiddeld kost een rijles voor het rijbewijs B in Groningen €45,00 per les van 60 minuten. Veel aanbieders bieden pakketten aan van meerdere lessen, waardoor de prijs per les kan zakken.

Praktijkexamen
Wanneer je rijinstructeur denkt dat jij toe bent aan het rijexamen, dan kan je rijschool het examen aanvragen bij het CBR. Wanneer je hebt gekozen voor rijlessen in Groningen, dan doe je praktijkexamen bij het CBR in Groningen, gevestigd aan de Protonstraat.

Soorten rijlessen
Natuurlijk kun je bij rijscholen in Groningen niet alleen terecht voor rijlessen met betrekking tot een rijbewijs voor het rijden in een personenauto ( rijbewijs B), maar ook voor motor, vrachtauto en bus. Wil je ook mogen rijden met een aanhanger, dan moet je daar een speciaal examen voor doen.

Laatste nieuws & blogs

student

Bespaartips voor studenten

Het leven van een student is allerminst goedkoop! Dit komt onder meer door de afschaffing van de studiefinanciering enkele jaren geleden. Met de afschaffing van...

auto-kopen

Wat te doen na de aankoop van je eerste auto?

Sta je op het punt om een nieuwe auto te kopen? Bij de aanschaf van een nieuwe auto dien je met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Denk bijvoorb...