Rijschool Maastricht

Wat kosten rijlessen in Maastricht

Ben jij opzoek naar een rijschool in Maastricht om snel en goed te leren autorijden? Maastricht heeft een groot aanbod aan rijscholen die jou graag willen helpen. Om te beoordelen welke rijschool voor jouw de beste keus is kun je gaan kijken naar het slagingspercentage, statistieken en de beoordelingen van anderen, die lessen hebben gevolgd bij de rijschool van jou keuze. Ga daarnaast eens na wat eigenlijk jou eigen wensen zijn. Immmers je leert het beste wanneer je, je op je gemak voelt. Bedenk daarom of je graag lessen wilt van anderhalf uur of juist een uur en of je liever rijlessen krijgt van een vrouw of van een man.

 

Rijschool Maastricht

Bekijk ook

Wat kosten rijlessen in Maastricht?
Rijlessen nemen in Maastricht is relatief goedkoop als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Den Haag. Hoewel de prijzen per rijschool sterk kunnen verschillen, kost een rijles voor gemiddeld €37,00 per les van 60 minuten. Veel rijscholen in Maastricht bieden ook voordelige pakketten aan met examengarantie en theorie, waardoor je vooraf weet waar je aan toe bent.

Locatie van het rijexamen
Als jij kiest voor rijlessen in Maastricht is het natuurlijk fijn als je ook je examens hier kunt afleggen. Bij het CBR Examencentrum, gelegen aan het stadionplein in Maastricht is het mogelijk om zowel je theorie-examen als je praktijkexamen te doen. Je kunt hier niet alleen terecht voor je rijexamen voor het rijden in een personenauto, het CBR in Maastricht beoordeelt ook de rijvaardigheid en rijgeschiktheid van bestuurders motoren, bussen en vrachtwagens. Wanneer je er aan toe bent om rijexamen te doen moet dit op tijd worden aangevraagd. Het CBR in Maastricht streeft er na om een aanvraag binnen zeven weken te kunnen afronden. Voor een herexamen geld een termijn van 5 weken.

Laatste nieuws & blogs

student

Bespaartips voor studenten

Het leven van een student is allerminst goedkoop! Dit komt onder meer door de afschaffing van de studiefinanciering enkele jaren geleden. Met de afschaffing van...

auto-kopen

Wat te doen na de aankoop van je eerste auto?

Sta je op het punt om een nieuwe auto te kopen? Bij de aanschaf van een nieuwe auto dien je met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Denk bijvoorb...